Grannen tipsar!

Fick dessa bilder inskickade av en granne! Att döma från avtrycken har någon inte fattat att maskinerna är självdoserande och det går inte att öppna luckan för tvätt/sköljmedel.







Tar ni också roliga bilder, ser eller hör något, tipsa!
[email protected] ;)

Hörs! /TRG

Äckel studenter!

Jag förstår att många precis flyttat hemifrån, men seriöst, detta handlar om mycket enkel ordning och hygien. Lärde man sig inte hemma gjorde man väl det förhoppningsvis i skolan. Alla som bor här borde ju gått i skolan i alla fall!

Seriöst människor, varför ser det ut såhär i soprummet??



När det knappt är sopor i resten av behållarna? Kom igen, vadfan, ni skitar ner ert eget bostadsområden. Kommer det ohyra (typ möss och råttor) får ni fan skylla er själva och tyvärr vi som sköter oss också!


Tomma behållare! fyll dom istället för golvet för fan, era svin!


Förresten! la ni märke till det vita kuvertet typ mitten på den första bilden? var bara tvngen o kolla lite närmre!



Någon hade tydligen beställt ett klamydiatest och inte gjort det. Instruktionspappret var kvar och en kondom... Misstänker du klamydia kan du väl åtminstone behålla kondomen? hahaha! Vi är i alla fall så snälla att vi suddar ut namn och lägenhetsnummret! :)


Även lite andra, roliga nyheter!

Våldtäcktsgränden håller på att trimmas! Inom kort kanske det även kommer upp belysning så vi inte behöver svälta för man inte vågar gå handla mat efter solen gått ner. Med tanke på att solen knappt någonsin kommer vara framme inom en snarare framtid känns detta ganska bra! Lite belysning nu med Stefan! Tack!! :)

Bild från idag!

Fatta att snart är det inga löv kvar på träden, ÅNGEST!

Nu ska jag sova!!

Godnatt önskar TRG!

Fitness 24/7

Nu får vi äntligen ett gym. Fitness 24/7 smäller upp ett gym i det gamla kontoret - lokalen bredvid port 28B. Enligt facebook sidan så kommer invigningen att ske 3:e oktober, men själva gymmet öppnar 5:e oktober!

Nu kan vi inte skylla på att vi är lata osv, nu måste man ju ta tag i träningen! Känns underbart, att kunna gå upp och träna på morgonarna (stavade jag rätt nu? trött efter plugg!), gå hem, duscha och sen gå till skolan, eller ja, varför inte träna efter skolan!

Ni som är intresserade kan läsa mer här!

Förbannad

Vad är det som avgör hur man beter sig vid första mötet av en ny människa?

Det snackas så jävla mycket om "första intrycket" hit o dit. Men seriöst, i det här huset hälsar knappt någon om man inte säger HEEEEJ! först. inte sant?! Åkte hiss nu med typ 4 pers, jag ba HEJ! och ett litet svagt "hej" kom fram från typ en. inte ett leende, ingen ögonkontakt ingenting!

SEN! era jävla offer... 2 personer har jag pratat med idag. Båda var helt nya för mig, vi har aldrig träffats förut, utan skakade hand och sa våra namn. Båda dessa puckon kommenterade mitt utseende. ?!?!?! HALLÅÅÅ?! Vi träffades precis?!

Jag är fan skit arg, nu ska jag gå o dö. hejdå!

/TRG

Vattenballoooong!

Huset har som bekant numera bytt namn till Malmö Studenthus. För mig kommer det alltid vara Gripen. Hur mycket ni än läst klagoinlägg så sätter det också sina spår!
Jag tänkte iaf på att kanske göra om designen, dock står min hjärna still. Man får inte lov att använda samma logga i alla fall, och jag tror inte heller fastighetsägarna vill förknippas så intimt med bloggen. Har ni några förslag? Maila på [email protected]


Det börjar kännas levande här, nya människor hela tiden och de senaste veckorna har det varit många nya som flyttat in och ersatt de gamla!


Igår och i förrigår var det någon som kastade vattenballonger från sin balkong! Hihi, det känner jag starkt igen! Jag blir inte sur, så länge jag inte får på mig. På de andra kan ni kasta hur mycket ni vill, jag kommer sitta och spana och skratta för mig själv. Kul att någon delar samma humor som jag!

Kolla vad vi hittade!

Skulle ner i källaren för att kolla läget och hittade denna döda fågel.



Visst ser det ut som om den sover? skit skumt, som om den dog i sömnen. vi testade kasta saker på den o den rörde sig inte. Det är i det konstiga rummet mittemot hissen i källaren. Om ni vill röja undan den. Vilken port får ni lista ut själva, spänning i vardagen haha!



här är från lite längre avstånd. creepy rum asså!



På tal om nåt annat. Skit kul att så många läser bloggen och att någon över huvudtaget läser den. hahaha!
Mycket snackis om vilka vi är...

Sanningen är den, vi skulle kunna avslöja oss. Om Stefan Mårtensson läser och gillar det vi gör liksom... MEN!
Om det skulle komma fram vilka vi är, kan vi inte skriva lika fritt. Nu kan vi skriva vad fan vi vill utan att någon blir sur, right?! Vi kan skriva att något är BAJS, men om säg t ex herr Mårtensson visste vilka vi är, kan vi inte det. Inte med gott samvete i alla fall. Hänger ni med? Sen finns mycket glappkäftar i byggnaden, av den anledningen vet ingen förutom vi själva. Visst läckage här och där har hänt, men förhoppningsvis tjallar ingen. Då kommer vi bli tråkiga och kanske sluta helt.

Jag har en deal nu. Eftersom vi har en hel del läsare... Skulle vi kunna funka som en mellanhand. Om ni på kontret vill sprida något vidare kan ni alltid göra det via oss. På så sätt kan vi bli mer aktiva och uppdatera oftare också. Vad säger ni? Lovar att gå in och kolla mailen varje dag, eller så ofta vi orkar!

Maila på "[email protected]" om ni har information ni vill ska komma upp här! ;)

Tack och hej /TRG


TRG är glada!

Kan fortfarande inte fatta att Stefan Mårtensson läser vår blog haha! Denna kommentar fanns i senaste inlägget.



Postat av: Stefan Mårtensson

Hej TRG
Jag uppskattar att ni delar med er av era upplevelser hos oss på Malmö Studenthus genom er blogg.
Jag har haft förmånen att få ta del av era upplevelser de senaste 5 månaderna genom bloggen, vi har försökt att förbättra det mesta som ni skrivit och klagat på under vår renovering av fastigheten.
Vi uppskattar verkligen att ni skriver med "glimten i ögat".

Sofie Johansson är ansvarig för BoService på Malmö Studenthus.
Sofie har tillsammans med Helena, Maria och Sara försökt att öka kommunikationen och servicen till alla er hyresgäster under sommaren.

Det är vår förhoppning att ni upplevt en förändring i servicenivån.

Idag har vi 2 stycken fastighetsskötare på plats, Stefan och Dino. Båda gör nu sitt yttersta för att vi skall vara 100 % klara med renoveringen av fastigheten till invigningen.

Mvh
Stefan

 

Vi trodde typ inte vi skulle vara så uppskattade av hyresvärden... *host* med tanke på, ja, omständigheterna. Men fasen, skit kul att se detta! :)

 

By the way, var på donken här om dagen och beställde en QP cheese. Detta är vad jag fick

 

 

Ni kommer aldrig uppleva en konstigare McDonlds ;)

/TRG


Säkerhets info & lättar på hjärtat

Maria Mårtensson har talat. Inte riktigt säker på vem hon är, men kanske Stefan Mårtenssons dotter? eh, inte hundra...

Hon verkar i alla fall ha koll på läget o vara lite boss in tha house :)

hon skrev

"Vi kommer att köra taggar på alla Entré-dörrar samt dörrarna ner till källarförråden.

Och slutligen till våra nya Gemensamma utrymmen :)

Tvättsystemet kommer att kicka igång om 2 veckor, hoppas vi. Där bokar man sin tvättid via sin tagg.

Detta är ett sätt att öka säkerheten.
Samt att vi har vakter som cirkulerar runt på vårt område.

MVH/Maria Mårtensson"

 

Tycker det är skit kul att "viktiga" människor börjat läsa bloggen. När vi ville göra vår röst hörd, var det ingen som lyssnade på oss. Det var ju faktiskt av den anledningen vi startade bloggen. Vi var trötta på att leva i missär och att försöka komma någonstans i livet o bara få käppar i hjulen. Vi lackade ur en helt vanlig kväll och då kom bloggen till.

Jag tror många blivit sura över vad vi sysslat med just för dom inte fattat varför. Det är dom puckona som inte varit med om missären vi haft här. Ni som kommit nya kommer troligtvis aldrig fatta vad vi gått igenom... Sjukt hårda tider. Vi har inte överdrivit med mycket här, bara skrivit fakta dock med glimten i ögat. Hade vi inte haft glimten i ögat hade vi flyttat hem för länge sen allihop.

Som ni märkt har vi inte skrivit något skit alls på senare tid just för det finns inget att skriva om. Hänger ni med? Bloggen är inte till för att förstöra eller nåt, vi var trötta på vår tillvaro och ville ha förändring och vi fick den! Vi är tacksamma men tänker fortsätta med bloggen haha!

Fast finns det inget skit att skriva om får vi väl skriva om bra saker, eller om våra jobbiga grannar eller vad som.
Vi kommer fortfarande vara roliga och lägga upp roliga bilder! ;) Ni får fortfarande tipsa om det är nåt skoj som händer.

 

Jag har tex en granne som har världens fest... skulle ha lagt mig för flera timmar sen, men sitter upp för det dunkar i mitt huvud i takt med basen i deras dåliga dance-musik. Hoppas ni får en mysig kväll!

socialisera er! var inte rädda, ett hej eller ett leende skadar dig inte! :) Vi ses i korridorerna

/TRG


Onödig info men läs ändå :)

Hej hopp, här sitter jag och är lite rastlös.
Känns konstigt att inte ha så mycket att klaga över (jag har inget iaf), men det kanske börjar när man vaknar av renoveringen av balkongerna :P

Jag vill i alla fall upplysa om att det varit inbrott i källarförråden i port 28B. En sak nya studenter ska tänka på är att inte ha saker utav värde där, för det är inte första gången det blir inbrott. Nu vet jag inte hur de nya ägarna tänkt göra med säkerheten i källaren, men förhoppningsvis kommer det bli ännu mer säkert!

Dessutom, ni som vill gå till City Gross när mörkret faller, var försiktiga vid den här stigen precis utanför, med buskar runtom. Det finns bara en fungerande lampa och den är gömd bakom buskarna. Jag fick höra från en annan boende att det var en tjej som skrek där för någon vecka sen, och att det sprang 3 killar från busshållplatsen för att hjälpa till. Ja, ni kan ju tänka er vad som hände :)
Rosengård är inget farligt område, utan precis som alla andra. Man får vara på sin vakt, i synnerhet när det är mörkt och på kvällen, det är då alla freaks kommer ut! :)

Försök att gå i sällskap med någon för er egen skull.
Och om någon som ni misstänker inte bor här frågar om ni ska öppna - så gör det inte! Hur sura dom än blir!
Ofta är det snorungar som inte har någonstans att hänga... :) Fråga isf vem dom känner o be att deras kompis isf får komma ner o öppna!

Direkt kopierad kommentar

Detta är en direkt kopierad kommentar från bloggen,


Kommentarer
Postat av: Stefan Mårtensson

Ryktet stämmer
Invigning den 5 oktober för Sveriges modernaste studentboende.
Det är med stor glädje och stolthet vi bjuder in alla våra hyresgäster till höstens invigning.
Alla hyresgäster är välkomna till stor invigning den 5 oktober.
Invigningen är mellan 14.00-17.00.
Boka in detta datum och tid i er kalender.
Alla hyresgäster får en personlig inbjudan inom en snar framtid.
Välkomna
Stefan Mårtensson


För att ni ska fatta vem denna Stefan Mårtensson är hittade jag en artikel på Sydsvenskan jag ska försöka länka här (om jag återigen lyckas länka haha).

http://www.sydsvenskan.se/bostad/article1163936/Studenthus-rustas-upp-med-danska-miljoner.html

På bild 5 är det han den skäggiga i glasögon. Han är ägarens högerhand, den rike dansken.

"Då utlovas också en stor invigningsfest. Ole Vagners eget rockband ska stå för musiken." - citat från artikeln, Ole vagner är den rike dansken tror jag hahahahahhaa! han har ett rockband HAHAHAHAHAHA Det ser vi fram emot!

Det ryktas om en del gatherings, någon som har förslag på tid och plats kan ni alltid använda bloggen som skyltning. hör av er så skriver vi in det ;)

Godnatt! /TRG

RSS 2.0