Kolla vad vi hittade!

Skulle ner i källaren för att kolla läget och hittade denna döda fågel.



Visst ser det ut som om den sover? skit skumt, som om den dog i sömnen. vi testade kasta saker på den o den rörde sig inte. Det är i det konstiga rummet mittemot hissen i källaren. Om ni vill röja undan den. Vilken port får ni lista ut själva, spänning i vardagen haha!



här är från lite längre avstånd. creepy rum asså!



På tal om nåt annat. Skit kul att så många läser bloggen och att någon över huvudtaget läser den. hahaha!
Mycket snackis om vilka vi är...

Sanningen är den, vi skulle kunna avslöja oss. Om Stefan Mårtensson läser och gillar det vi gör liksom... MEN!
Om det skulle komma fram vilka vi är, kan vi inte skriva lika fritt. Nu kan vi skriva vad fan vi vill utan att någon blir sur, right?! Vi kan skriva att något är BAJS, men om säg t ex herr Mårtensson visste vilka vi är, kan vi inte det. Inte med gott samvete i alla fall. Hänger ni med? Sen finns mycket glappkäftar i byggnaden, av den anledningen vet ingen förutom vi själva. Visst läckage här och där har hänt, men förhoppningsvis tjallar ingen. Då kommer vi bli tråkiga och kanske sluta helt.

Jag har en deal nu. Eftersom vi har en hel del läsare... Skulle vi kunna funka som en mellanhand. Om ni på kontret vill sprida något vidare kan ni alltid göra det via oss. På så sätt kan vi bli mer aktiva och uppdatera oftare också. Vad säger ni? Lovar att gå in och kolla mailen varje dag, eller så ofta vi orkar!

Maila på "[email protected]" om ni har information ni vill ska komma upp här! ;)

Tack och hej /TRG


Kommentarer
Postat av: Stefan Mårtensson

Jättebra förslag

Både jag och Sofie läser er blogg.

Vi fixar så de döda fåglarna försvinner

Jag tycker att det förslag är utmärkt. Vi vill detsamma som ni: att ni trivs och mår bra hos oss på Malmö Studenthus. Med hjälp av TRG bloogg

2010-09-12 @ 22:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0