Den stora lögnen.

Alla som bor på Gripen vet att vaktis bott i helsingborg genom alla långa kämpiga år här in tha ghetto! Denna ursäkt använder han sig av varenda gång man blir utlåst från sin lägenhet och inte har någonstans att ta vägen... Det tar honom en timme att ta sig in för han bor i Helsingborg.

DETTA ÄR EN LÖGN!

Enligt en mycket säker källa stämmer det inte alls att han bor så långt bort. Han bor max 10 minuter ifrån huset. Nästa gång han har det som ursäkt vet ni...

/TRG

Dom "gamla" lägenheterna...

Dom gamla lägenheterna, det vill säga, det lägenheter som existerat innan sommare, kommer balkongerna att målas om i mitten av september. Tänk på att om dom inte redan bett om tillåtelse kommer dom be om det; att komma in om ni inte är hemma. Är ni hemma, tänk på att det kommer in folk.

Har en hel del historier om att inte varit påklädd när vaktis kommer in, eller ligger i sängen fortfarande. Tro mig, inget som rekomenderas!

Snart kommer bloggen att uppdateras lite bättre! Lovar TRG!

/TRG

News inför höstterminen

Halloj allihopa! Hoppas alla haft ett superbra sommarlov, för snart kickar skolterminen igång!
Gripen byggs nu med superfart och det är sagt att allting ska stå klart 1 september.

Det ryktas om att det kommer bli en invigning med lite grill och sånt, mer info om det så fort vi också vet mer!
Alla lägenheter verkar redan bokade så nu blir det fullt ös :) De nya tvättstugorna är klara och även de gemensamma utrymmena kmr att stå klara inför hösten.

Det ser lite ljusare ut för en gångs skull! Det glädjer såklart oss på The real gripen. Skönt att äntligen kunna skriva något positivt!

Välkomna alla nya studenter och farväl till alla som flyttat! Vi ses säkert!

RSS 2.0