Inbrott

Kollade igenom tipsmailen (oopps) totalt glömt bort haha. Fick ett mail från Karin där det stod:

"Hejhej!

Jag var precis och pratade med den där killen som står i receptionen. Kan varken namnet på honom eller vet om det heter reception eller inte, men i alla fall. Jag var nere i mitt förråd igår och såg då att någon hade brutit upp låset och snott en massa grejer, så det var det jag pratade med honom om. Han sa att jag var den fjärde som vart inne och anmält detta. Hallå?! Jag har hört en massa som fått inbrott, innebär det att de som drabbas inte går och säger till? VERKLIGEN? Är det inte vår skyldighet att göra det så att de kan förbättra säkerheten här så att det inte händer igen? Förstår inte hur vissa tänker.
Anywho... Han pratade om att sätta upp kameror i källaren. DET VAR DET BÄSTA JAG HÖRT PÅ LÄNGE!! Dock sa han att folk skulle bli arga och upprörda av det. EH? De som blir arga och upprörda måste uppebarligen vara de som SNOR en massa saker och inte vill bli påkomna. För allvarligt, hur jobbigt kan det vara att bli filmad när man går ner och lämnar saker i sitt förråd? Eller vad gör ni egentligen i källaren? Har man ingenting att dölja måste man inse att kamerorna är där för att skydda dig.
Så. Se till att mobilisera er (oss) så vi kan få kameror uppsatta i källaren! Jag vill inte ha fler inbrott, och jag tror inte nån av er andra heller vill det.
"

Detta mail var från december, alltså nästan ett år sen! Men håll mig uppdaterad, hur är det med förråden, några fler inbrott?



Bloggdesign

Fan vilken ful design bloggen har hahaha... Jag dör. Inte det fräschaste. Men det matchar väl huset. Eller vad tycker ni? Lite sådär B-aktigt!

Comeback?

Funderar på om bloggen ska göra en liten comeback?... Det känns som att det hade behövt just nu.
Det har aldrig varit en och samma person som skrivit inläggen och därför syns lite olika åsikter.

En hyreshöjning har skett och inte en liten sådan. Det som kanske berör en mest är vad man får för det man betalar. Just nu är ventilationen ur funktion, källarförråden i vissa delar av fastigheten är vattenskadade vilket förhindrar en från att placera något där. Inte ens resväskor kan man ha då stanken är hemsk.

Att ventilationen inte fungerar kanske inte låter som en big deal, men det är en big deal. För det första är det en hälsorisk, för det andra är det jävligt äckligt. Att varje gång komma in i sin egen lägenhet och känna lukter som man inte ens kan beskriva. Matos etc. Inte det man önskar sig.

Frågan är om man vill betala full hyra? Frågan är om hyresvärden kan tänkas bry sig om just ovanstående punkter. Sophanteringen har för den delen inte heller fungerat som den ska och man har fått kväljningar nästan varje gång man gått in i soprummet.

Men men, hur trivs ni annars? Undrar hur nya studenter ser på boendet  här!

RSS 2.0