Frustrerad!!!!

Någon mer som la märke till röklukten förut? Kanske någon som råkade gå förbi ramelsväg och såg branden, raketerna och alla polisbilar? poliser som går ut, tar på skydd för att sedan sätta sig i bilarna igen och åka iväg... lite märkligt. Här kan ni läsa mer vad som hände http://sydsvenskan.se/malmo/article860446/Stor-polisinsats-i-Rosengard.html (den tröga på TRG som skriver, undrar om det blir en länk nu??)

Fler som fått sina lägenheter besiktade? Någon som blivit påkommen av att Stefan och hans vänner går in med huvudnyckeln? Nya historier?

Från första september tas hyresreduktionen bort... Vilket betyder dyrare hyra (än den vi betalat). Tv-leverantör kommer att bli comhem och även det priset kommer höjas. I skrivande stund är inte TRG säkra på om internet och telefoni också kommer bli comhem (eftersom det skulle varit så från början). Sofie hänvisade till
http://www.comhem.se (undrar om det blev en länk här också?)

nej, nu ska jag sova godnatt skithus!
/TRG

Svart arbetskraft!

Någon mer som vaknade idag (lördag) 6 på morgonen av att dom KASTADE massa grejer i kontainern?! ...en säker källa hörde arbetarna säga "ohej ohå'!" när de kastade. Ingen har arbetat på flera dagar nu, men en LÖRDAG MORGON, 6 på morgonen DÅ PASSAR DET!



 välkommen till skitstället nya granne!

 Nu när vi är vakna passar det att syssla med lugnare aktiviteter, PUCKON!

Människorna som förstorde vår sömn!



Vadå svart arbetskraft som jobbar för 20 spänn i timmen (kanske?) en lördag?! ...Trodde dom var polacker, men hörde dom säga "dobro!", juggar?

Strejka och inte betala hyra?? kräva lägre hyra? Den reducerade hyran täcker att portdörren inte fungerat i 2 år, att vi inte kommer ner i källaren för att även den kortläsaren är trasig, inte att bli väckt 6 på morgonen en lördag morgon! Vad tycker ni? kommentarer uppskattas tråkmånsar.

Fan vad TRG börjar bli trött på skiten!

/TRG

Mirakel KAN ske!

Såhär såg "tennisplanen" ut för 2 veckor sen....



såhär såg den ut förra veckan...



Igår såg det ut såhär...

Detta börjar nästan likna en tennisplan! wohoo! "Gripen tennis court" haha! kuuuuul... nästan.

En läsare från 28 B har mailar och undrar när porten ska fixas. Då kan vi säga att den har inte fungerat på 1,5 ÅR nu. kom igen... Kortläsaren för att komma ner i källaren funkar inte heller. Något säger mig att det inte är det första som kommer fixas heller... ingen klagar längre, vi har vant oss vid skiten! Trevligt!

Maila oss o berätta vad som händer! ...som ni märker har TRG lite fullt upp o har därför inte så mycket tid att lägga på att komma på vad det ska bloggas om, så hjälp oss gärna tack!

Tack för mig, ha en bra dag kära grannar! ...technokillen, du med.

/TRG



april april...

"bajsvatten" inlägget var ett skämt. Ni fattade det kanske?

TRG är utmattade och deprimerade, vi försöker rycka upp oss och bli sådär super aktiva igen. Vi försöker...

SKOTTLOSSNING????????????

någon mer som hör smällarna med jämna mellanrum?!

...eller kan bekräfta vad fan det är som händer ikväll?!

Bajsvatten all over the place!

shulululuuu folks, Khaled is back o tänkte berätta nåt roligt som hände tidigt imorse. Det blev en del festande igår och ni vet ju hur törstig man blir av att supa, så en hel del vatten dracks innan läggning (av mig själv). Gick upp vid 5 tiden för i pissa (eftersom jag druckit så mycket vatten), spolade o vattnet gick inte ner!!! hahaha

Vatten mängden började istället att stiga o kom ut på badrumsgolvet... tack o lov höll det sig till badrumsgolvet!
Vad fan skulle jag göra 5 på morgonen med en cp toa o toa vatten på golvet? Ringde vår kära vaktis (som jobbar jour o inte bor i stan!)... Han åkte in o var på plats en timme senare. förlååååt.....

Nåt hade fastnat tydligen, för när han petade med sin "pinne" åkte allt vatten ner. Ni kan ju tänka er hur glad han var över o träffa mig? Fick svabba upp golvet sen bara.

rolig start på en solig och fin dag!

ska uppdatera om att "mirakel kan ske" senare idag, så håll utkik! ;)
/TRG

RSS 2.0