Doft

doft låter för fint för detta som ska beskrivas. en jävla stank snarare... en blandning av cigg rök, rök från något som inte är cigg (...?), parfym och toaspray kommer från trappuppgången. öppnade dörren för att släppa in någon (2 sekunder) och det lukar likadant i lägenheten. Så vill ni inte ha stinkande lägenheter, håll er inne och öppna inte dörrarna förrän imorgon! ville bara säga det. Ett spontant tips sådär...

Godnatt önskar TRG (som håller sig nyktra resten av helgen).

Gripen = U-land

Blir lördagen lika galen som fredagnatten för Gripenfolket?

nu fick  min granne en trappa upp sms...


sjukt kallt var det igår i alla fall och idag också för den delen. eh, jag är inte så jävla bitter idag, så ni får ursäkta. Även om det är kallt som fan och jag är nåt så in åt helvete bakis har solen gjort min dag lite så jag är inte så bitter som vanligtvis. Ni får helt enkelt stå ut med att även TRG har mood swings och inte alltid är bittra på livet i allmänhet.

Tänkte berätta lite om vatten-incidenten/incidenterna för er nya gripenbor. Ni förtjänar trots allt att veta...
Vissa av oss flyttade hit och trodde att huset var färdigbyggt, vi trodde det fanns snabbköp, gym, gemensamma utrymmen, festlokal, tennisplan osv osv... Vi på TRG flyttade hit enbart för att ingen av oss kände en levande skäl i regionen. Stor besvikelse uppstod när TRG insåg att det enda som fanns var väggar och tak över huvudet (som man till o med hör sms vibration igenom). Det är väl lite syftet med denna blogg, informera om verkligheten så ni andra slipper bli lurade. Det var precis så vi kände oss, LURADE. Eftersom vi numera är uppköpta kommer ni nog slippa uppleva såna jätte katastrofer som är lite u-landsvarning som vi gamlingar gått igenom under åren. ANYWAY!

Det började redan i våras när vattnet en dag helt plötsligt försvann... Det kanske är svårt att förstå för en person som inte varit med om det. Tänk er att det inte går att spola toaletten, att du tränat o är helt svettig och inte kan duscha... du har inget att dricka om du inte är sån flashig student med läsk, juice eller mjök etc i kylen. Det visade sig att något rör i källaren hade blivit avsågad (?), var det kanske vår uteliggarvän som blivit trött på att bli utslängd och hämnades på oss? Att vattnet försvann hände ett flertal gånger under sommaren, man lärde sig så småningom att ha nån flaska vatten på toan ifall man i stundens hetta måsta bajsa så man kan skölja ner det lite så inte hela lägenheten börjar lukta bajs. Sen en flaska så man kan tvätta händerna ifall man torkat röven (hygien är viktigt!), att alltid ha flera flaskor vatten så man inte törstar ihjäl osv.

Det hände även nu i höstat någon gång att varmvattnet försvann. jag hade personligen varit och tränat, svettig och illaluktande. Skulle ha fest på kvällen och hade inget annat än ISKALLT vatten att duscha i... KUL! det är vid såna tillfällen man ba "jävla HorGripen!"

Så ni nykomlingar som klagar så jävla mycket på att det är kallt på badrumsgolvet eller att vattnet inte blir jättevarmt; Ni har ingen jävla aning om hur bra ni har det!

...Nu kom min bittra sida fram igen, skönt... Nu känner jag igen mig själv igen, bra det!

TRG önska er kära grannar en trevlig lördagkväll!
bli fulla, ha kul, dansa, hångla, ha sex, men för i helvete... var inte så jävla högljudda när ni blir påsatta! Alla är inte intresserade av vad fan ni gör när dörrarna stängs.

Nu ska TRG köra en återställare!
/TRG

fylle inlägg

om ni bara visste vilken ansträngning det är att skriva just nu o hitta rätt bokstäver...

TRG har festat ivkäll och förfesten var mucho intressant, det vi tänkte dfela med oss av. "värma upp" ämnet på festen var "har ni sett den nya bloggen?!" och "vet ni vem som skriver den?!" haha! Vi förväntar oss bli inbjudna på blogg awards 2010!

tackar, vi blev mycket smickrade o förväntar oss att ni fortsätter sprida orden så vi blir stora och kanske får en jävla förändring i hus helvetet. För övrigt började min dörr lysa orange idag, vilket betyder att batteriet på låset håller på o ta slut, tänk så blir jag utlåst i helgen... ringer man G4s då eller? inte ens felanmälan kan man ju ringa..? vad i helvete.

coolt jag vörjar nyktra lite nu när kjag skriver. nu ska jag dö i sänhen, ha detr bra! skriver imorgon när vi hittar tangenterna igen! puss o kram

/TRG

Positiva för i helvete!

Ni med lägenheterna ut mot "tennisplanen" och den gröna sidan, utsikt över citygross... se ut, väääärsta solen. Om man kollar rakt fram o inte ner ser det nästan ut som våren är här. Kollar man dock ner lite så ser man snön.

Vi som bott på Gripen en längre tid vet att på våren blir stäminingen helt underbar! nu skriver TRG inte detta bara för alla tycker vi är så jävla bittra, utan för det blir faktiskt världens förändring. Gräsmattan blir grön och halva gripens befolkning krigar om att få en bra plats. Med filt, böcker och laptops sitter folk och pluggar, chillar och umgås. På eftermiddagen krigas det om vilka som ska få dom stora grillarna och vissa har med sig egna. Vissa dagar kanske man nöjer sig med att sitta på balkongen och sola, eller ha middag med några vänner. Det är faktiskt en stor fördel att vi har eftermiddagsol och kvällssol... fatta att se solnedgången varje natt, hur jävla fint som helst. Men visst finns det nackdelar... ni nya som är så upprörda hur kallt det är nu på vintern, vänta bara... På sommaren kommer ni svettas och vilja ha tillbaka kylan.

På vintern är The Real Gripen som ett kylskåp och på sommaren en bastu.

Här får ni ett jävla positivt inlägg... att det är soligt har inte ens med byggnaden att göra egentligen. Förra våren och sommaren hände nåt jävligt bittert. Minns ni old folks när vattnet kunde försvinna en dag bara sådär? Ja nykomplingar, ni hörde rätt... på The Real Gripen fanns inget rinnande vatten ibland i heldagar!

Skriver mer om detta sen, tro det eller ej, men vi på TRG har också liv (vet att det är lite svårt att tro med tanke på detta... men LITE liv har vi).

Gör som oss, ha alltid extra vatten i flaskor ifall att!
/TRG

BENGT!

Godkväll!!

vad är nu detta?? jag ber om ursäkt men jag måste få klaga på vädret nu!! jag hade fått upp ett litet hopp om snöfritt och sol, men fan fick jag typ....nu är det storm igen, på min egna balkong så rullar burkar omkring i all snö (sorry grannen för oljudet) haha.  TRG vill utomlands!! det skulle verkligen behövas!! sol, skön musik, sandstrand , bad, drinkar och snygga människor! tip top med andra ord....


TRG har även en bekännelse att erkänna... jag/vi/det (man vet aldrig vad det är som skriver denna bloggen) har blivit beroende av paradise hotel, haha pinsamt men sant, detta program är som en light porrfilm, svenska överkåta människår åker till mexico och super sig fulla varje dag och knullar som kaniner, med vem som helst och vart som helst. trevligt  och väldigt patetiskt! och samtidigt kan man inte sluta kolla.... någon läsare som har samma problem??  det är som med days of our lifes, så dåligt att man måste kolla haha....


nu ska jag kolla på nyheterna och bli lite allmänbildad, gör ni desamma!!

PEACE&LOVE
/

TRG

action!

TRG är lite överallt... detta har egentligen inte med ämnet att göra men det hände något roligt imorse... någon mer som var där kanske...?

På centralen strax innan 10.00 imorse skulle buss 32 mot Ön svänga in mot stationen när buss 5 mot Rosengård skulle svänga ut från stationen; körde 5:an rakt in i 32:an. Rutan på 32:an krossades på förarsidan och chaufförerna stod o tjafsade/skrattade. Kaos skapades för ett ögonblick. Lite action i vardagen...

förresten! Minns ni Ikea-påse-dramat i tvättstugan som vi skrev om för ett tag sen? En källa skvallrade om en upphittad Ikea påse! Du som var så förbannad och lämnade lappar... den ligger nog kvar där ditt jävla blindstyre!



Din jävla påse ligger bakom tvättmaskinerna!

hoppas ni inte blåser bort!
/TRG

Psst...

En säker källa berättar för oss att det är en person i 28 B som får till det med jämna mellanrum! Lucky bastard!! :)

Dessutom är det någon som jämt spikar och bankar, wtf? Gör du en hemgjord spikmatta eller vad är grejen? Ett evigt bankande hela dagen igår...

Det hade inte skadat med liiite tjockare väggar här på Gripen. Man hör det mesta.. "Jaha, nu kissade väl grannen eftersom han/hon spolade, jaha nu duschar grannen, jaha nu har grannen fest, jaha nu har grannen sex, trevligt"
and so on... Fast det värsta är när jag hör min grannes mobil. Vibrationen alltså. Typ jaha, nu fick den personen sms. SÅ lyhört är det!
Men enda gången jag själv blir irrterad är när min skönhetssömn störs av diverse ljud. Annars kan mina grannar få låta och stöna hur mycket dem vill!

För er som inte tycker att det är helt okej och som går på K3 så finns det gratis öronproppar i biblioteket, så det är bara att hämta! ;) Har själv ett par st hemma i nödfall... God natt på er!

Någon mer?

...som hör sin grannes jävla musik hela tiden?! HEEEEELA tiden... vaknar av den, somnar till den, pluggar till den osv. Vad gör ni? knackar på o blir osams? eller lär er leva med huvudvärken? Varje dag säger jag till mig själv att "en minut över 22 ska jag knacka på o be personen dra åt helvete!" men varenda jääääävla kväll sänks musiken precis innan kl 22.00. Försöker min granne psyka mig?! vad säger ni om detta? är det ok mitt på dagen?

Det är många som tycker vi är för negativa här... kan ni som tycker att vi ska skriva om bra saker tipsa oss? ska skriva en lista senare ikväll på vad som är bra med stället... vi vill ha era åsikter! [email protected]... maila!

ha en bra kväll så länge så fyller vi på under kvällen!
/TRG

we're back!

TRG har haft fullt upp på olika håll i helgen, vilket är anledningen till att det varit dåligt med uppdateringar. Vi är också studenter som åker hem till våra familjer, pluggar och festar, lever studentlivet helt enkelt... Bättre att få intressanta/roliga uppdateringar än många utan innehåll right? Sen får ni kära läsare inte heller glömma att det som skrivs här är faktum, vi hittar inte på något. Men samtidigt får ni ta vissa saker med en nypa salt, vi väljer att skoja till våra ruttna och aningen patetiska liv. Personer som inte ska hängas ut, hängs inte ut osv... Vi vet vad vi sysslar med.

Jätte kul att vi fått många läsare! Kan ni inte maila [email protected] och tipsa om sånt som händer? något gammalt som hänt? Och ni som klagar på att vi bara skriver dåliga saker, ge exempel på bra saker vi kan ta upp! Faktum är att vi på TRG har bott här en längre tid och har upplevt SKIT som vi valt att dela med oss och låta allmänheten få veta. Det positiva vi finner här är att vi har varandra, sen finns inte jätte mycket bra att säga om självaste, typ rucklet... Kan ni säga NÅGOT bra är ni välkomna att maila så lovar vi att ta upp det!

lööv
/TRG

ursäkto mio.

God kväll kära läsare!!
hoppas att ni haft en händelserik och vild helg! om inte annat så soft iaf....

TRG-gänget ligger i bakis-karantän idag, därav den riktigt dåliga uppdateringen.

men tappa inte hoppet! kommer smaskiga nyheter under morgondagen!

PUSS!
/

TRG

kinky story...

En källa berättar för TRG att en mörk vinterkväll knackar det på dennes dörr. Det var grannen på 8:e våningen som frågade grannen på 9:e våningen om samma ljud upplevs en trappa upp. Piskande ljud, gråt och skrik... Någon som skrek "förlåt". I ett försök att ta reda på vart ljudet kom ifrån avlyssnades dörrar på våningarna och visade sig komma från 7:e våningen. Då detta pågick i 30 min bestämde sig grannarna att ringa polisen. Polisen kom och knackade på... en kille i kallingar öppnade. Han svarade att han inte bodde där när polisen frågade, tjejen som bodde i lägenheten var på toaletten och  klädde på sig. Polisen gick in i lägenheten och stannade där på ett långt samtal...

Slutsats:
Har ni kinky intressen, var väl medvetna om att väggarna är extremt tunna. Alla grannar blir inte lika roade av era piskljud och "förlåt"skrik.

Studieintyg!

Ni glömmer väl inte att lämna in studieintyg innan 25 feb? Man måste bevisa att man faktiskt pluggat förra terminen för att få bo kvar. Svårt att tro ibland, att vi faktiskt alla är här för att plugga!

hejja!
/TRG

Ny design

Såja, nu börjar det likna något. TRGs lilla combuter-fixare har suttit och trixat lite med designen och layouten - här är resultatet and we all hope you like it! PUSS!

HAPPY NEW YEAR!

TRG fick ett tips och upptäckte något roligt... låt oss låta bilderna tala för sig själva!


Hissen var BIMBAD..?


räcket var glittrigt


allt var glittrigt!


This is how we BIMB you ride... haha fyndigt!

Ny termin - nytt år på TRG!
välkomna alla nykomlingar, eller nåt ;)

Psst...

En säker källa (offret) kan berätta för oss på TRG att några hade lite rajjtan tajjtan igår. Vad detta nu innebär är ett mysterium. Brottades dem? Slogs dem? Hoppade dem hopprep eller har dem gömt en studsmatta hemma?...

Detta ägde rum mellan 01.00-03.00 inatt. Låter ju såklart som lite extra kul men med tanke på beskrivningen av ljudet så känns det som att jag inte ens vill veta vad de höll på med... Så snälla sluta innan G4S kommer komma och knacka på mitt i vad ni nu än gör ;) Det skulle väl bli lite pinsamt va?

Detta är ju såklart inte första gången heller. TRG misstänker att det är en lägenhet på 5:e våningen i 28D!  Vet ni något mer? Eller vill ni förklara er, lägenhetsnummer #### i 28D? Ja, TRG vet vilket lägenhetsnummer det är men för den här gången har vi lite mercy och hänger inte ut någon!

More to come... Ha en trevlig dag!

ingen ström?

en säker källa har medgett att propparna i portarna 30?? har gått. TRG har hört att Stefan är på ingång och förhoppningsvis är problemet åtgärdat inom kort!

löööv
/TRG

i got 2 words for you....

God morgon kära läsare!!

inatt har de snöat som fan, så nu vaknar man upp till en lite trevligare utsikt, för ni måste hålla med om att det t.ex igår när det var grått och äckligt känns som om att vakna upp i sovjetunionens mitt runt 1983, de känns som om någonting tungt liksom hänger över liuften och man bara väntar på en misil som ska falla ner elr ngt liknande, haha
men som tur var så va de bara snön som föll! så nu ere vitt, hellre de en grått!
tom våldtäktsstigen är lite mer upplyst nu, för ni går väl inte där själva på kvällen people??
tycker att malmö stad verkligen borde investera i 2 nya glödlampar till dom 2 lamporna som finns längs stigen, särskilt med tanke på att de nu för tiden blir mörkt ute runt 4-5, och man kanske vill gå och handla på CG då? de vore ju faktiskt inte sååå konstigt, men men, vi lär ju ha flyttat här ifrån hela bunten när dom lamporna dyker upp.

när jag ändå e inne på klagåmål (vaknade med sånt humör så ok?? )
Porten mot framsidan i 28B har varit trasig i typ 2 år?? ok dom lagade den och sen efter 2 veckor så va kortläsaren trasig igen.....våra kära vänner på kontoret vet om detta problem, ALLA vet att den är trasig, men inget görs åt de, antar att dem inte har råd, konkurs och allt juuu, så kära med studenter, vi kanske får låsa ut oss själva lite mer efter kontorstid, så får dom in lite pengar.... så kanske dom kan fixa porten i 28B, som ändå går att rycka upp utan kortet, inte konstigt att vi har inbrott hela tiden??
nej de tycker inte dom på kontoret, så jag antar att det är normalt med bajskorvar i källaren....

jag vet inte vad jag ville komma fram till med morgonens inlägg! ville bara skriva av mig och klaga lite och berätta om snön!
så gå ut och gör en snö ängel, elr dränk dig själv en sväng så du vaknar till liv, gör vad du vill!
love you anyway!

peace!
TRG

Khaled who?

Oj oj, ikväll händer det grejer på Gripen!

TRG kan meddela att det var två alkoholpåverkade flickor som försökte cykla härifrån. Vingligt såg det verkligen ut att vara. En säker källa berättar att dessa två hade varit på besök hos en Khaled M, som bor här på Gripen. Så trots att det snöade valde dem att cykla hem. Khaled kanske inte "do sleepovers?", eller så var det inte tillräckligt bra? Hmm... Det får bli ett mysterium!

Det är ju alltid trevligt att någon får ha lite skoj i alla fall! Två flugor i en smäll. Khaled, not bad!!

Det har också cirkulerat lite rykten om den här Khaled, om ni vet något som vi inte vet, maila till [email protected] så lägger vi upp lite smarrig info ;)

Ursäkta röran

TRG håller på med en ny design så att bloggen blir lite mer attraktiv för er läsare! Så ni får ursäkta hur det kommer att se ut i ett par dagar tills allting blir klart!

Mer inlägg kommer, håll utkik!


Psst... Ny termin nu ju, vilket betyder nya boende på Gripen, vilket i sin tur betyder mer & nytt, färskt skvaller!!

porr!

TRG har nu registrerat denna oerhört trevliga blogg på hittabloggen.se snart är vi famous som fan!

vi på trg har nu på kvällskvisten suttit och slått våra kloka huvuden ihop och har nu stora planer och visioner för framtiden! härliga dagar väntas! så håll utkik och följ med på vår resa=)

nu ska trg gänget ge sig ut på lite skattjakt bara för er skull kära läsare.
uppdaterar senare med förhoppningsvis lite smaskig info!

PUSS!
trg

Festlokalen!

Ja, på hemsidan står det om gemensamma utrymmen, festlokal, snabbshop, tennisplan etc. etc.

Lokalen på bilden nedan är vår "festlokal", som ni säkert märkt efter att ni flyttat hit står den bara där och har fram till och med konkursen som kom i början av vintern 2008, brukats som supa-loss-lokal för de polska arbetarna som har byggt detta ståtliga knappt upprätthållna hus. Eller ja, renoverat till lägeheter i alla fall. Det ligger säkert kvar gamla ölburkar och glas splitter kvar framför lokalen.



Det ryktas om att huset blivit uppköpt och att det är ny ägare sedan årsskiftet, detta kommer TRG med info om när TRG själva vet mer!

Studenthuset Gripen har världens bästa service

Jag bara älskar att bo på Gripen, vår hyresvärd ger en sån bra service.
Verkligen värt vartenda öre man betalar i hyra!

Kontoret har öppet i en timme (9-10) mån - tors, och på fredagar är det stängt. Vill man kontakta kontoret så får man ringa istället. Har man problem så måste man ringa Bovista, vars huvudkontor är beläget ända i Stockholm... Men vänta nu, bor inte vi i Malmö? Ja just det...

 För det första, vem fan är hemma mellan 9-10 en vardag? Vi boende är ju studenter och går i skolan.
För det andra, blir man utelåst efter kontorstid (kontoret e ju aldrig öppet) så kostar det hela 1500 kr att bli insläppt. Snacka om billigt!! Och inte nog med det, vaktmästaren bor inte ens i Malmö så man får vänta i en timme på honom.

Bra va? I alla fall, anledningen till detta inlägg var att jag var nere på kontoret och frågade om lysrörslampan i badrummet. Men nej, det fixar inte dom, det ska jag själv göra. "Om du är osäker kan du alltid stänga av elen".

Jag ska alltså plocka ut lysröret och en liten sak på g och gå till affären och köpa likadana och sen fixa allt. Hmmm.... I love living at Gripen! Vilken underbar service!

FIRRE!

TRG har gjort en ny upptäckt! Wall-E har redan introducerats. Han är vår ståtliga beskyddare här in the gheeeeeetto... Wall-E har nästan fått en kompis. Wall-E försöker att dissa sin nya "vän", som försöker krypa tillbaka om och om igen. Wall-E's nya vän är..........

EN FISK!

Firren är härmed döpt av TRG till Willy. Willy från "Rädda Willy" ni vet...

Willy & Wall - E :)

Vi på TRG är väldigt tacksamma att Walle-E inte är så ensam längre.


Här är lilla Willy



Wall-E, visst ser han lite gladare ut idag?


Twilight? är det du?

Giftiga lägenheter!

Vill ni har förstörda bihålor, astma och diverse allergier, då har vi bara ett råd att ge er: Flytta till The Real Gripen! Lägenheterna är inredda med heltäckningsmattor, som är jättebra för hälsan NOT! Mörkgrå är färgen, som får dammråttorna att försvinna. 

Att inreda lägenheterna på detta sätt var nog för att det var billigt. Aporna tänkte inte på hyresgästernas hälsa. De tänkte att mattorna skulle fungera som ljudisolering och behålla värmen, men gissa vad?  Det är sjukt kallt i lägenheterna och man kan ändå höra grannens mobil vibrera. Att duscha vid denna årstid är inget man ser fram emot. Tro oss, vi undviker duschen! Badrummet är nämligen så kallt att man får känslan av att man går in i en frys! Okej, golvet är jättefint därinne, men ge oss värmegolv istället.

Ska din lägenhet vara fin får du fan lida pin! Tror det är apornas motto! haha!

det vibrerar...

...uppifrån grannen en trappa upp. Vanligtvis brukar denne persons väldigt irriterande musik som varierar från reaggeton till typ techno eller nåt i den stilen, höras dygnets alla timmar. Tänk dig att du har sovmorgon och vaknar  till världens reaggeton-dunkande. Idag ringer hans/hennes mobil hela tiden... jag hör vibratorn. Antingen har hon glömt den hemma o stuckit, eller så är hon i duschen sjukt länge, eller orkar bara inte svara. Funderar på att gå o knacka på o be personen i fråga svara i sin jävla mobil. aja, vanliga gripen problem... man vänjer sig. Det kunde varit värre, tur hon inte har sex i alla fall.

Ja, TRG vet också att vi har ganska många läsare numera och det vore roligt och veta lite vad NI vill veta om det stora huset i Rosengård fylld av dessa schitzo studenter från hela landet, till och med världens alla hörn. Så har ni önskemål eller åsikter var inte rädda, kommentera! Säger ni vad ni vill läsa om blir det både lättare för TRG och roligare för Er ;)

Plugget börjar nu sakta men säkert även att avta och snart är Galna Gripen party igen!

trevlig kväll!
/TRG

Möss

Såhär kan det se ut efter en hel helgs (eller varför inte mitt i veckan) festande...


Kom nu ihåg att slänga soporna i vårt fina soprum, ingen sophämtning här inte!! Visserligen bor där möss och eventuellt råttor, men det är inget att oroa sig för. Det är rätt sött med lite djur, tycker ni inte?

TRG har fått veta från en säker källa att man kan ha möss i lägenheten! De rör sig i ventilationen, men det var väl inte heller helt oväntat? Så om du hör något krassla eller ett gnagande ljud, bli inte rädd. Välkomna ditt kostnadsfria husdjur istället :) Varför inte lägga ut en bit ost också?

Peace out // TRG

inatt jag drömde något som..jag aaaaldrig drömt förut, lalalla bla bla

hahaha, godmorgon kära gripen-lovers! inatt drömde en här på TRG att hon hade fått hyresavierna igen, och dom låg i vita kuvert med gula blommor på, de va fågelkvitter från högtalare som satt på bottenvåningen i trappen, och alla skuttade runt på en äng som fanns utanför hahaha, hon vaknade sedan upp och insåg att de bara var en dröm, för detta skulle ju aldrig hända på gripen haha, dock så vaknade hon upp till 0gradit ute och sol! och lite fågelkvitter från den stackars fågeln som inte fick hänga me utomlands när dom andra stack över vintern,
men den äckliga lilla skiten gjorde iaf så att denna torsdags morgon blev lite bättre än väntat! =)

så fort man får en glimt av solen så får man upp hoppet om våren igen! känner inte ni så kära läsare??
och vi alla som bor här på gripen vet ju om att våren brukar bli riktigt najs här! man kan grilla, man kan ha större fester för folk vill hänga på balkongen också osv ....folk blir allmänt gladare och kärare, i allt och alla!! hela gripen kommer fall in love with each other!!!
nej men iaf så är våren någonting att se fram emot! härligare väder, mindre kläder, gladare människor, mer fester, galnare fester osv, osv...


LOVE
TRG

en liten ursäkt....

Den just nu ganska dåliga uppdateringen av TRG beror just nu på PLUGG! tydligen så är det pga av skolan och plugget som vi får bo här i denna vackra byggnad! =)

men håll ut! TRG ska så fort det lugnat ner sig lite i skolan ge sig ut på skattjakt och kommer att återkomma med mer smaskiga nyheter!! vi vet att ni längtar lika mkt som TRG! =) på gripen finns de alltid något nytt att upptäcka och skvallra om...

en liten rolig nyhet är också att tackvare en helt fantastisk facebook grupp så har vårt besökar antal ökat kraftigt! de gillar vi på TRG! fortsätt så! och sprid ryktet om världens bästa och verkligaste blogg till alla du/ni känner!!

peace&love
TRG

Händelserik söndag på TRG!

TRG upptäckte ett spännande tvättstuge-krig på söndags kvällen, fortsättning följer....


Tjuvar gillar vi inte på TRG!



tålamod verkar de finnas dåligt om....att hitta sina blöta underkläder i tvättvagnen e inte särskilt kul....

och tillbaka till den vackra källaren:

någon har glömt låsa sitt förråd, 60-talet ringde och ville ha tillbaka sin filt! är du rädd om den och vill ha den kvar så lås om dig!



mellandags rea på TRG! kom å köp! kisslukten på köpet! ta 2 betala för 1!

Peace&love
TRG

Tvättstuga!

Kära läsare, trots ett konkurs skit ställe bor många av oss Gripen-studenter kvar. Idag fick TRG nog!

Efter 90 minuter i torktumlaren var allt lika blött! Torkskåpen luktade som om någon uträttat ett större behov och det är så skitit att det börjar klia överallt bara man kommer in i tvättstugan. Det positiva är dock att ingen av maskinerna läckte för en gång skull, och att ingen stal kläder. Sånt är vardagsmat på TRG... Vill du behålla dina kläder får du sitta i dina fyra timmar och vakta din tvätt!

Och du som inte har satt upp lås på din källare du haft inbrott i, do it om du inte vill att någon ska ta ditt extra element eller dina stickade tröjor... studenter från alla världens hörn i ett hus med knapp ekonomi, förvänta dig inte att någon går förbi obemärkt.

/ TRG

RSS 2.0