Hej Johan!

Vi har tyvärr varit lite off med bloggen senaste dagarna, beroende av olika saker... bland annat att saker och ting faktiskt blir bättre. Den enda Ni tröga grannar inte verkar fatta är att det faktiskt finns flera soprum och i varje soprum finns flera kärl (eller vad fan det heter) att slänga sopor i. Slänger ni utanför får vi snart möss som kommer krypa in i huset, då jävlar kommer ni klaga på dom som jobbar. Släng era sopor för fan, är ni vuxna nog att flytta hemifrån ska ni veta att man han ansvar även för sina sopor, inte bara för det roliga. SKÄRPNING ERA ÄCKEL!

hursomhelst. JOHAN!

Jag såg precis ditt mail. Svaret är JA! Dom gamla låssystemen kommer att ersättas av tags i portarna. Ni som inte har hämtat ut era tags, gör det... Det är inte att rekommendera att bli utelåst nu när det börjar bli kallt. Hämtar ni ut era tags kommer ni även in i soprummen. Så jalla jalla hämta tagsen nu! Ta ansvar för era nybörjade patetiska vuxna liv.

Förresten för er som inte sett Stefans kommentar är tydligen löss-situationen under kontroll. Han menar att vi fått feluppgifter.

Jag tycker ni ska tipsa oss mer, [email protected]
Nu ska jag plugga, det vi faktiskt är här för. Konstigt nog glömmer man bort det ibland. Jävla lasermannen har ju ändå spärrat in oss blattar om kvällarna, då kan man lika bra plugga. Tack lasermannen! ...jag visste väl att det går att se ALLT positivt, bara man lurar sig själv lite haahaa!

/TRG


bild på spyan!

Fick en bild inskickad på spyan haa haa haa!



ser ni pommes? så äckligt!
Dags att återgå till pluggetm godmorgon Malmö studenthus!
/TRG

Tvättmaskin vs. spyyyyyyyya

För att svara på "boende" som säger att det står "start förbjuden" när du försöker starta din tvättmaskin... det är för du måsta logga in med din tag i tavlan utanför för att din maskin ska fungera. Självklart måste du också bokat din tvätttid i samma "tavla". Antar det är för man ska undvika att "sno" varandras maskiner ;-)

Var det någon mer som såg spyan i porten på 28 C igår? Det torkades upp märkte jag efter några timmar, men golvet är fortfarande helt orange! hahaha uhh... undrar vad för frätande personen i fråga hade ätit!

Dags för frukost! god morgon TRG! :-)

Lyckad dag

Idag var det invigning av vårt boende - Malmö Studenthus.
Ole Vagner klippte det röda bandet, ballongutsläpp, det bjöds dessutom på champagne (tror jag?), mat och så fick man en goodiebag. Gymmet öppnade även idag och hade satt upp en hoppborg på garage-sidan.

Media var på plats hela dagen och Ole Vagners band spelade musik medan folket minglade. Många intervjuer verkade ha gjorts med studentvärdarna och jag hann även snappa upp Regionalnyheterna på TV4 där 3 studenter var med :) Ni som har missat det kan kolla in det på hemsidan (orkar inte leta länk just nu).

Iaf, hoppas att de som var på plats hade skoj. Själv fick jag snoka efter infon i efterhand, inte vågar man visa sig där inte ;) Men det var hur som helst en väldigt, väldigt viktig dag för alla oss.

Äntligen har det hänt något. Aldrig trodde jag att det skulle bli så här bra som det nu har blivit. Det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag känner mig. Vi har en hyresvärd och fastighetsskötare som verkligen bryr sig om oss, och som lyssnar på våra förslag. Jag hade velat lägga upp bilder, men ni som har bilder kan väl maila på [email protected] ;) Ni som var där - vad tyckte ni? Hade ni kul?

-----

Vill också påpeka att Hyresgästföreningen tydligen hade varit och knackat på. En jag pratade med berättade att de menade att pga renoveringarna och allt som gjorts här, så kommer antagligen hyran att höjas här. Hm, hyresreduceringen har precis försvunnit. Jag vet inte vad jag ska tro på, men det är ju helt lagligt och det hade inte varit konstigt om hyran hade gått upp. Däremot så känns det så fel med tanke på att det var såhär vi skulle bo från början. Vad säger Malmö Studenthus om det påståendet?

SKVALLER!

har tyvärr inte haft tid att uppdatera tidigare då det varit tenta period och hela TRG haft fullt upp! ...Det borde ni också ha haft.

Hursomhelst. TRG satt på bussen på väg till skolan för ett par dagar sedan och hörde några studenter prata. Lyssnade lite försiktigt och fick veta att det handlade om något lite obehagligt. Tydligen är det en tjej som har fått vägglöss i sin lägenhet och varken Anticimex eller Boservice har hjälpt henne. Sen fick vi veta detta på bussen genom att lyssna på två vänner prata, omoraliskt? kanske...

Vi vet inte jätte mycket om fallet, bara att detta tydligen snackas ganska mycket om och inte görs så mycket åt.
Jag försöker posta en bra länk jag hittade, blir det ingen länk får ni klistra in det och söka helt enkelt!


http://www.vaggloss.se/

nere till höger på sidan står det "innehåll" där man kan läsa det som önskas.

Det är väl inga fler som har problem med detta? Såhär kan i alla fall ett exempel på bett se ut.



/TRG



RSS 2.0