Visst är det underbart?

Att ALDRIG få sova ut? Idag började dom inte borra lika tidigt, iställer började dom kasta saker utanför istället kl 7. Har haft huvuvärk i 4 dagar nu och så fort jag ska lägga mig en stund mitt på dagen ska det borras.

Renovering, ombyggnad och hyresreduktion i all ära, men JAG STÅR INTE UT LÄNGREEEEEE!!!!!!!!!!

var bara tvungen att avreagera mig lite...
tillbaka till plugget nu när det är tyst en liten liten stund.

/TRG

ComHem installation in da house!

Någon mer än jag som vaknade av borrandet vid 8? ...Bra tillfälle att ta tag i plugget kanske, men lite synd att man aldrig kan vila ut (för alla er bittra jävlar som tycker vi bara klagar, kom och bo här en vecka själv får vi se om ni klagar efter dom bara går in i er lägenhet, när ni vaknar av borrande ljud eller av att dom kastar saker utanför!!!!!).

Tänkte ta lite info uppdatering först, för att sedan avreagera mig på diverse idioter som tror vi klagar utan anledning och själva inte bor här.

Kära grannar, glöm inte lämna tillbaka tv-boxen innan ni åker hem över sommaren (ni som gör det), abonemanget går ut sista juli. ComHem blir nya skiten... Nu i veckorna kommer installationen ske, dom borrar i väggen. Sen är det upp till var och en att teckna abonemang hos ComHem, man får välja vilket paket man vill och det är de ordinarie priserna som gäller. Dvs. ingen rabatt eller så.

...Jag såg precis att en av mina kära vänner och "blogg-partners" redan fått med det jag ville skriva i inlägget nedan.

Jag tycker att ni som kommenterar och inte bor här kan testa och flytta hit ett halvår och se hur fint ni klarar det. Vi som bloggar har bott här flera år... *snap*

/herrååå från TRG

ps. se till att vara påklädda för nu knackar ComHem folket dörr (och har huvudnyckel om ni inte öppnar) för installation.

Seriöst inlägg, faktiskt.

Heeeej, jag skriver inte så ofta. Men nu känner jag att jag måste lätta på trycket.
Satt och läste igenom en del kommentarer under inlägget "Frustrerad".

Ja, vi är rätt missnöjda med att bo här. Vart man än bor så finns det alltid ngt att klaga på. Tanken är liksom att vi bor i Sverige och betalar hyra för att ändå bo hyffsat bra.

Varför man blir så enormt besviken på Gripen är för att man blivit lovad ditten och datten, och nu, efter 2 år (som jag bott här) börjar det hända saker. Det + det faktumet att hyran redan är hög.

Hyran är väldigt hög i jämförelse med vanliga lägenheter i Rosengård. Det faktumet går tyvärr inte att påverka eftersom dessa lägenheter anses ha en högre standard med tanke på att de är "nyrenoverade". I Sverige har vi ett bruksvärdessystem och det är efter dess principer som hyran sätts. Det systemet finns för att fastighetsägare inte ska kunna ta s.k "överpris" på hyran (normalspråk så att alla förstår).

Men ni som läser, som inte bor här, måste förstå vår frustration. Ventilationen drar igång om nätterna, den låter och det blir iskallt i lägenheterna, väggarna fylls av sprickor med tiden, heltäcksmattan drar till sig damm och fläckarna är omöjliga att få bort (vilket vi antagligen kommer att behöva betala när vi flyttar). Det finns en HEL del som man klagar på. Vissa människor gillar att klaga och blir aldrig nöjda med någonting, men det här inlägget är inget överdrivet eller något klagoinlägg. Mer att klargörande inlägg.

Vi har diskuterat vilka åtgärder som man kan göra. Min enda idé är att prata med hyresgästföreningen. Hyresvärden har ingen påverkan what so ever, eftersom det inte är Den söta flickan på kontoret som sköter det här. Att strunta i att betala hyran resulterar i att man blir vräkt. Man kan inte strejka på ett sådant sätt här.

Visserligen kommer det att bli "finare" här - vi kommer få samlingsplatser etc. Men det är fortfarande kass standard i lägenheterna. Det ser fint ut på ytan, men det är ibland ett rent helvete att bo här.

Och hitta ny lägenhet i Malmö? Hahaaa! Lycka till! Det finns visserliggen ettor här och var som har ett helt okej pris, men man får stå i kö i ages för att komma någonvart. Det råder bostadsbrist vilket alla vet om. Någon som har tur kanske får lägenhet snabbt. Det är ju därför man väljer en studentlägenhet, för att det är lättare att få en.

Så nej, jag är ingen klagomålsgris, men så här ser det ut. Har ni några fler förslag förutom det jag skrivit ovan?... Jag är i idel öra!

RSS 2.0