knivrånare

har ni hört om detta? http://sydsvenskan.se/malmo/article641555/Knivranare-tvingade-sig-in-i-studentlagenhet.html (det är jag som inte kan länka, tror jag fattade hur man gör nu... eller?)

TRG var ute på långpromenad igår och då tog vi med oss en liten ihopfällbar kniv. Överdrivet?


tenta-natt!

hej alla! läget? vad händer hos er?

Jag sitter nergrävd i mina böcker och tenta pluggar, det som vi alla faktiskt är här för egentligen. Det kan man fan inte tro ibland va? Ibland glömmer jag fan bort vad fan i helvete jag gör här, hur fan hamnade jag här och vad fan får mig o stanna?! EGENTLIGEN. hm... varför blir man så filosofisk och fundersam när man har tenta...?

Har ni tappat studiemotivationen någon gång? Min har varit på topp all the way och jag älskar plugget, EGENTLIGEN. Ibland går bara allt åt helvete, där är jag nu. kul va? om ni undrar liksom så kan ni ju anteckna i intresseboken. öhh...

anledningen att jag skriver här just nu är att jag "pluggar" haha. såhär ser det typ ut var jag än ser hemma:



Jag börjar faktiskt bli lite trött. MÅSTE skriva klart detta innan jag lägger mig. Ny dag = Ny tentafråga. den bittra verkligheten.

eh, men vet ni? livet är inte bara ruttet, det är bra ibland också... dock lite svårt att komma på vad just nu. Jo! undrbara grannar! åt middag hos en av mina idag. och i fredags fick jag till och med matlåda för jag skulle slippa laga mat och plugga istället. snällt va?! ja, ni tråkiga på Gripen, lär er!

Förresten, ni har fattat att vi är flera som skriver här va? Lite den som känner för det och har något att dela med sig... Vi skriver i "jag-form" ganska ofta, men som sagt, vi skriver om oss själva fast vi är flera som skriver. eh, nu gjorde jag det krångligt för mig själv (borde inte supit död på mina hjärnceller igår).

Fy fan vilket tråkigt inlägg, men nu får ni något tråkigt att läsa, bättre än inget alls!
herråååå och godnatt önskar TRG!

Vi är vuxna, VI har ansvar!

Jag vet att trg är en "humor-blogg" på nåt sätt, en blogg om gripen och allt som hör de till. men nu ikväll, så tänker trg ta upp något helt annat.

jag känner att jag måste få skriva av mig. att jag måste få uttrycka min frustration kring mänskligheten som jag i skrivandets stund känner.

jag vet inte om det är någon av er studenter som undgått att läsa i tidningar,på facebook och bloggar om våldtäkten i den lilla kommunen bjästa utanför örnsköldsvik. Igår torsdag sändes ett avsnitt av uppdrag granskning på svt om detta fall. (kommer länka i slutet av inlägget för er som inte sett de ännu)

kortfattad bakrund:

I detaljer handlar det om  14-åriga Linnea som våldtas på en skoltoalett i samhället Bjästa utanför Örnsköldsvik, men när hon anmäler övergreppet vänder sig hela samhället emot henne. Trots att pojken döms i både tingsrätt och hovrätt med övertygande bevisning, mobbas Linnea i skolan och via facebook, bilddagboken och youtube smutskastas hon av både vänner och föräldrar. Lögner och rykten sprids om att hon är en hora som bara anmälde för att killen inte ville ligga med henne.
Men historien tar inte slut där. Samma dag som pojken hyllas på skolavslutningen  våldtar han en annan tjej.

I detta fall döms han till slut  i hovrätten med hjälp av DNA-bevisning då hans sperma hittas i flickans trosor.

Till slut orkar inte Linnea med mobbingen och tvingas flytta till Stockholm.

Trots detta fortsätter kampanjen än idag för att smutskasta flickorna och fria killen. Och skolan, fritidsgården och kyrkan i det lilla samhället tar inte ställning utan förhåller sig “neutrala”.

obervera att detta är väldigt kortfattat. det finns så mycket mer ont i den här händelsen. föräldrar som sprider rykten och smutskastar flickorna via telefon och på internet, lärare/rektorer och präster som inte vågar ta ställning, som aldrig hört innebörden av civilkurage och mänskligt hyfs. elever,vänner,främlingar ovetande inkompetenta svin, som skriver hemska saker på nätet hemska!! här talar vi inte om mobbning i form av " du är ful, jag ska spotta på dig i skolan" utan här handlar det om förtal, grova hot som "hon ska dö den horan" m.m.
och för många VUXNA människor är det här ok?! det är tydligen ok att din son eller dotter skriver så till en annan människa, våldtagen eller ej! lögn eller sanning, man FÅR inte skriva sånna saker, och mest skrämmande är det att föräldrarna inte vet om de, elle rinnerst inne vet dom om det men dom uppmuntrar det ändå. vad gick snett med dig? blev du överkörd av en scooter som liten?

Något jag reagerade över var en av de intervjuade äldre kvinnorna i repotaget, som trodde pojken var oskyldig bland annat för "han ser bra ut".
Har vi den "insikten" i dagens Sverige, trots alla skriverier? Skulle man bli mer potentiell våldtäktsman om man var ful? Förstår inte ens resonemanget.
Våldtäkt handlar om makt.... En makt som återlegitimerades genom ortens uppbackning. Det talar sitt tydliga språk att han begick ÄNNU en våldtäkt samma dag som han fått rungande applåder i kyrkan: han var ju "oövervinnerlig" (hade makten).


ALLA har vi någon gång varit med om att ingen har trott på oss, de kan handla om hemma i barndomshemmet i köket när ingen trodde på att de inte var du som hade sönder mammas favvorit vas, eller när ingen trodde på dig när du gjort någonting bra. tänk då efter hur de skulle kännas att inte bli trodd på, när du som 14 årig flicka (ja det är en känslig ålder) ändå tar modet till dig och anmäler en våldtäkt på en "populär" kille som går i samma skola, och samtidigt går ut med det, men då får ord som "hora, fitta, slyna" tillbaka kastade rakt i ansiktet på dig. när du inte får någn hjälp, när dina såkallade vänner spottar på dig , när facebook grupper skapas med "rädda Dennis" och där kommentarerna i loggen skriver om hur dom ska döda dig, och våldta dig på "riktigt" , när INGEN stödjer dig!
att bli utsatt för en våldtäkt eller ett brott iöverhuvudtaget, men speciellt våldtäkt, är en sån fruktansvärd kränkning i sig, när du blir utsatt mot en sån förjävlig tortyr mot din vilja, den skamen man känner efter en sådan händelse kan nog inte beskrivas eller förstårs föräns man själv varit med om det. HUR. snälla kan någon förklara för mig HUR en människa kan födas och bli så jävla pantad i skallen att man kallar en som blivit utsatt för våldtäkt för "hora, slyna, fittluder osv osv" man blir riktigt mörkrädd på riktigt.

och vart fanns dom vuxna här då? vart fanns skolan? och var fanns sverige??
Det här är vanligare än vad du tror! det sker alldeles för ofta, folk spottar på dig dagligen!
du som trodde att sverige var perfekt, demokratisk, lyhört, du kan ju tänka om. visst sverige är bra på många sätt och vis, och man kanske inte ska döma det här efter i vilket land de sker. men nu bor vi i sverige och jag kan bara döma utifrån händelserna som sker här, och jag skäms! jag skäms över att vara människa, för vi är äckliga individer, som är kapabla till nästan vad som helst för att folk inte ska "tro eller tycka illa om oss" för att vardagen ska rulla på "som vanligt" för att grannen fortfarande ska hälsa på dig vid brevlådan. jävla ursäkta ordet men FITT mellanmjölkssverige. våga stå upp för fan! våga ta ställning! vare sig du bor i en liten skit håla i norrland, eller i en storstad med tunnelbana eller spårvagn eller ett lilla torg. stå upp! ta ställning för vad som är rätt och för vad som är fel.
eller har hela jävla samhället gått och blivit helt pantade i huvudet?

(ur programmet, intervju med rektor: " men varför tog ni inte ställning, ? eeeh ja, hur menar du?")

hur menar du? jag menar : varför förihelvete reagerade ni inte??!! inte NU utan då! då! när flickan tog mod tills sig att säga att hon blivit utsatt för en våldtäkt, ta ställning? jag vet att det finns lagar och regler inom skolväsandet angående elever som begår brott, och domar hit och dit och bla bla bla. men man kan inte uppfatta en anklagelse som en lögn utan att utreda det!

rätta mig om ni tycker att jag har fel eller är för hård, men en sån inkompetens som dessa människor sitter på borde vara straffbart, DET ÄR INTE OK! hur många gånger ska de sägas? och hur många ska bli våldtagna? knivhuggna, rånade, spottade på, etc för att folk ska inse de??vad hände med rätt och vad hände med fel? har det blivig någon jävla blandning som folk utan IQ nu kallar för yttrandefrihet?

vad hände med dom mänskliga rättigheterna? vad hände med världen? med människan?
"Där alla tänker lika tänker ingen särskilt mycket"- är ett ordspråk som passar jävligt bra in på sådana här "grupptryck" som sker, som nu i exempelvis bjästa


dessa flickor är inte dom enda, sorgligt men jävligt sant, men en gärning måste ju tydligen ske, och någon ska ju gärna dö på kuppen också, för att folk ska inse de. för att fall som detta ska uppmärksammas.

jag vet att jag inte är ghandi, och jag vet att jag inte kan rädda världen, för det kommer tyvärr alltid födas idioter, och det kommer alltid finnas vuxna människor som inte kan uppfostra sina barn och som inte kan uppfostra sig själva.

men något jävla ansvar har vi.

så jag hoppas ni är med mig folk! get up, stand up, stand up for your rights!

jag ska gå vidare med det här på något sätt, för jag vill hjälpa. jag vill påverka, jag vill göra nånting, jag vet bara inte vad riktigt ännu. men kom gärna med förslag! och häng gärna på! vi är studenter! vi ska nu rädda världen!

allt för ikväll!

se gärna avsnittet hörrni! gör verkligen det! så förstår ni säkert inlägget bättre också. se det, se det ,se det.

och som en sista grej vill jag bara (även fast hon säkert inte kommer de set) skicka en stor fet ros! till Amanda Ö... som stod upp, och som kämpade för linnea. som tog skiten när alla andra slängde den. hon är en genuin och fatastisk människa och vän, som redan vid så ung ålder sitter på så jävla mycket mer vett och hjärta än många vuxna.

(och till uppdrag granskning som uppmärksammade fallet,)

till sist går mina tankar till offren. kärlek till er. kärlek till ALLA som nångång fått genomlida ett brott av dess slag eller ett brott överhuvud taget. fortsätt kämpa! det finns folk som bryr sig! jag vet att det är svårt att tro, men det finns. <3

/
en allvarlig trg

länken till svtplay:

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22 ( funkar inte länken så klistra in i adressfältet)

PIIIIP goes BORRRRRRRRRRRRR...!

Någon mer som får hjärtattack varje gång arbetarna kastar nåt o kontainern? Det har borrats heeeeela dagen. Damn, under dom 2 åren (även innan konkurs) har det aldrig jobbats så mycket här. Det händer fan grejer nu, på RIKTIGT! För första gången någonsin kändes det FAKTISKT rogivande o höra grannens höga musik (jämfört med arbetarna... iofs var det inte techno).

BTW! jag måste bara säga... ni vet min jobbiga techno granne?! Han är inte jobbig längre! Tack! :)
-folks, det hjälper faktiskt att knacka på o säga till ibland.
...eller har han kanske flyttat ut?

Det jag skulle säga var, det händer grejer... Det är positivt, detta har vi väntat på i flera år nu. Vi borde egentligen inte klaga. Vi har faktiskt haft reducerad hyra (som egentligen inte är så jävla låg... jag kan aldrig vara helt positiv haha) jävligt länge. Alla ljud o sånt hör till reducerade hyran... men visst, livet suger när man vaknar av hjärtattack. Tur vi inte kommer bo här hela livet då!

Nu ska vi på TRG käka våfflor! kom på att jag glömt äta sen typ 11... haha. eh, i know... man glömmer när man har mycket att tänka på. Jag har tenta... bara så ni vet. Jag kanske råkar bli jävligt aktiv här nu  bara för att komma undan att läsa. haha, the bitterfitta will be back!

/TRG

*PIIIIIIIIIIIIIIP*

Det händer grejer i den första porten... elskåpet har stått öppet i alla fall sedan igår. Imorse pep det nåt så inåt helvete. Någon mer som trodde den fått tinitus när den vaknade?

Kul att det händer grejer i alla fall. Änuu mer kul att vi bara får stå ut med alla störigheter och när det är klart är gänget färdigpluggade o drar. Kul. Trevligt liksom. Nej, jag är inte bitter.

Idag är det i alla fall soligt! det gillar vi! Snart får vi väl börja arrangera ölbrännboll o grillkvällar o annat skoj.

see ya!
/TRG

Rädda Willy!

ja Willy gick o dog kära vänner som ni kanske läst innan... det visade sig att han typ är 2 metallstänger eller nåt. det var ju lite tråkigt... vi som trodde Wall-E hade fått en vän.



här kommer lite mer inzoomade bilder

Willy idag... som inte längre är Willy

Willy för någon månad sen...

Positiv energi

Äh, det är ju bra att en del av TRG är på jätte bra humör!

Tentaplugg all over my face och det märks tydligt när...

1. Lägenheten ser ut som om någon tagit en tärning och kastat den (grejer överallt)
2. Det enda man vill göra är att dricka, sova, röka (om man nu gör det, i annat fall vill man börja)
3. Kylskåpet skriker EKOOOO varje gång det öppnas (vi väntar på CSN också)
4. Balkongen är fylld utav sopor som bör slängas men inget man orkar göra
5. Tvättkorgen är full
6. Tomma Mc donaldspåsar ligger lite här å var i lägenheten...
7. Överdosering av kaffe/redbull/cola - anything that innehåller koffein!

Ja, vi är glada för att vi har Mc Donalds när man tentapluggar! Ingen som orkar ställa sig i köket och laga mat här inte!

Men snart är den här helvetes veckan över och på torsdag kommer CSN!!!!


Ibland är vi på TRG riktiga plugghästar!!


Bajsar lite på livet!

Ibland är livet skit bra och ibland går bara allt åt helvete. Visst suger det bajs att få värsta otur, REEEEN otur?!

Kan det vara så att när allt är skit bra en längre tid måste det bli skit ett litet tag med? Visst, man måste uppleva båda sidorna för att uppskatta det som är bra, men ibland har man fan inte tid att vissa saker ska skita sig! know what i'm sayin?!

aja, villa bara säga det, idag vill jag bajsa lite på livet... såhär som han typ. bara lite HAHA



/Bitterfittan på TRG

whiowhiowhiowhio

Godmorgon Rosengård!!!
har ni tittat ut eller?? världens dimma!!!, undrar om man vågar åka till skolan nu... om bussen ser ngt =/ men men plikten kallar ju liksom!.

vi på Trg vill bara be om ursäkt för avskyvärt dålig uppdatering!! men detta beror på T E N T A , tenta plugg all over my face liksom. är det någon i huset som inte har tenta nästa vecka ? eller den nästkommande?
väldigt många har iaf tenta period nu och det märks, orkanen e fullproppad och folk går i ide och vill dö.
vi på trg känner lite detsamma, därför så har vi inte kunnat spana efter något smaskigt skvaller de senaste dagarna, men det kommer, vi lovar!!!

ngn som har något bra pluggtips?? hur pluggar DU för att få bästa möjliga resultat?? let us know!!


btw så har jag gjort en liten upptäckt... ni vet willy the fish?? det va ingen fisk=( det är en väldigt sorglig upptäckt, är inte 100% säker på vad det är dock men det är ngn form av en rot ifrån ett träd elr ngn stålgrej... ska kolla upp de där ordentligt,... men i vilket fall som helst så e nu Wall-e utan bästis och utan fru. så det blir nästa uppdrag!!.

nej off too school bitches!!

Peace//
TRG

Vågar ni sova?

Efter att ha läst det här igår och efter att ha hört om skottlossningen som ägde rum i lördags hade jag fanimej svårt att somna igår kväll!

Sen har vi ju det här videoklippet där de berättar om lägenheten där det var skottlossning!
Det var alltså samma 22-åring som var the target.

 

Hårds väg ligger trots allt inte särskilt långt ifrån Gripen!


Äkta vara my ass

Har ni sett den nya reklamen på City Gross? "Äkta vara!" och någon mer text.

Haha LOL, detta måste ju då vara årets skämt. Äkta vara, de mögliga grönsakerna då alltså? Finns ingen affär som har så äckliga grönsaker som City Gross. Köpte gurka en gång, efter 1 dag började den dregla och blev helt mjuk.
Köpte paprika, som såg fina ut på utsidan, så fort jag öppnade den så var den helt brun o rutten inuti.

Men visst, det kallar jag också äkta vara. City Gross är värre än blattebutikerna i Rosengård, wtf liksom?

Från deras hemsida :)


Hälsa eller inte?

När jag träffar på en granne i hissen eller trappen brukar jag alltid hälsa. Samma sak även när jag springer runt i andra portar och speciellt i tvättstugan.

Rätt ofta när jag har tvättat kommer det in någon mer som ska tvätta som inte ens glor på mig. Som sist jag tvättade. Det kom in en kille i tvättstugan och jag tittade på honom för att hälsa. Han tittade bort lika snabbt som han såg mig. Kanske skräms jag? Haha... Så ofräsch som jag var så kan jag förstå, men ändå!!

Jag känner mig förolämpad på något konstigt sätt haha. Aja, jag tror vi är kvitt, för jag råkade ta hans torktumlare, så han hade tagit ut allaaaaa mina kläder så de inte hade torkat. Fastän det fanns 2 lediga till, men aja, life's a bitch sometimes! Hade ingen lapp för att skriva förlåt, så om du läser så ; FÖRLÅT, trodde det var min torktumlare, det var absolut ingen hämnd för att du inte hälsade på mig!

Men vad tycker ni, är det inte trevligt att hälsa på sina grannar när man stöter på dem i hissen eller trappen?

WTF.

Vaknade mitt i natten av ett duns. Igen.

Jag vet inte om det är någon som har problem med att stänga dörren? Den låses inte hårdare ju hårdare man smäller igen den... Det trodde ni va?... Sorry to say.

Man kan faktiskt visa hänsyn till sina grannar och det gör man genom att vara försiktig med allt som låter efter en viss tid. Efter 24 tycker jag verkligen inte att man ska smälla igen sin dörr allt vad man kan. Jävligt irriterande. Nästa gång ska jag sitta uppe och gå ut och skrika på den som väcker mig gång på gång, ska vi få se hur kul det är.

Eller så kanske jag ska posta lite strömming i din postlåda? Eller varför inte sätta mina högtalare utanför din dörr, på ett ungefär där din säng är och spela "Die motherfucker die" på högsta volym.

Välj själv...

Kent med personal hälsar!

Var på CG (city gross - lär er förkortningen) i söndags och Kent med personal hälsade att dom alltid har färsk frukt och grönsaker! trevligt tänkte jag och skulle inhandla lite... det mesta var såhär färskt:

sdfbg

Minst 3 olika färger på varje vara! färgglatt ska det va'

Radiotjänst

Radiotjänst var tydligen och knackade dörr hos oss igen, någon som vet något mer?

Undrar när de ska ge upp... Fattar inte hur de kan kräva pengar av fattiga studenter! Skäms på er!


Hur mycket ska man stå ut med?

I papperna man får när man flyttar in står det något i stil med att man inte ska duscha innan kl 7 (om jag inte minns fel) och att all musik ska vara avstängd kl 22.00. Tror också man får börja ha musik vid 10.00.

Men vad gör man om en granne stör? Ska man knacka på eller bara bita ihop?
Är det mer okej under en helg även om man har tenta?

Man vill ju självklart inte vara en jobbig granne som förstör för alla, men ibland har man inget val.

Jag vet inte hur mycket jag stör mina grannar, men jag vet att en som bodde under mig tidigare kom och knackade på en tisdagskväll och bad mig sänka musiken. Vilket jag såklart gjorde eftersom det var sent och hon ville sova. Inga problem för mig liksom, jag visste inte ens att det hördes så pass mkt att hon inte kunde sova.

Jag störs av mina grannar ibland (vissa gånger oftare än andra)... Enda gången jag stör mig är om jag ska plugga eller om jag försöker sova. Är det helg försöker man bita ihop men det är sjukt irriterande ibland.

Vad tycker ni själva? Hur ska man göra?


Ibland blir man ju lite knäpp...


Hoppsan! (Gästblogg)

Fick ett mail på [email protected] där en boende har berättat en liten incident som hände för några dagar sen!

"Hej TRG!

Jag hade ringt felanmälan för att de skulle fixa handtaget på min dörr, jag ringde dem i fredags men då kunde de inte komma, de frågade mig ifall de fick använda huvudnyckel för att komma in (om man inte är hemma) och jag sa såklart ja.

På måndagen väcktes jag av en knackning, så jag förstod på en gång att det antagligen var vaktmästaren. Jag hoppade snabbt upp från sängen för att ta på mig byxor (sover i underkläder) men jag kunde inte hitta dem! Hann inte skrika vänta heller, utan han öppnade dörren men jag hann gömma mig bakom garderoben. Det dumma är att jag har en spegel i hallen där man ser bakom garderoben!! Så jag fick säga till högt "Hej.. öööh vänta jag ska bara klä på mig" varpå han svarade "det är lugnt, jag ska inte komma in, bara fixa dörren."
Snacka om awkward situation, iaf för mig! Han kanske blundade... hehe *hoppas*."

Haha, så kan det alltså gå ibland! Tack för en rolig historia, fortsätt skicka in!

Hade varit bra om man hade vetat detta innan

Googlade runt Gripen och hittade den här artikeln:



Hade ju varit bra om man hade vetat detta innan! Att det är lyhört är ett STORT minus!
Då hade man iaf varit beredd på vad som komma skall, ist för att väckas av stönljud mitt i natten.


Livesändning

I skrivande stund har grannen ovanför/nedanför sex. Tredje gången idag. Imorse hade de sex två gånger efter varandra.
Det mest skrattretande är stönljuden. Låter som en hund som skäller och nu låter det som att en hund får stryk. Ljuden låter likadant med jämna mellanrum, men vad är det man brukar säga?

"Ett gott skratt förlänger livet".

Nu får vi hålla tummarna att hon inte tappar andan för det är nära!! OMG sheee's coming!
Stackars kille, hoppas han inte fått tinnitus!!

Ska man banka för att störa? Eller knacka på dörren? LOOL skrattretande tankar. Synd att inte Radiotjänst ska knacka på i skrivande stund!


Vårsol!

Idag har Gud haft humörsvängningar! Imorse var det vårsol och sedan började det snöa, men nu är det sol igen!

Våren börjar nära sig och TRG kan inget annat än le just nu!

Klagomålen blir mindre när vädret är fint, har ni inte lärt er att det är så det fungerar i Sverige? Så fort sommaren kommer slutar folk vara deprimerade och blir mer och mer trevliga! We like!

 

Snart kommer vi att få njuta av denna solnedgång:

 


Det måste ju finnas bitterfittor också

Godkväll på er alla Gripen-boende och på alla er som bara tittar in här för skojs skull!

Vi på TRG har varit sega, det har inte varit särskilt mycket uppdatering, men det ska vi såklart ändra på!
Har ni några särskilda önskemål om vad vi ska skriva? Eller vill någon boende kanske gästblogga? Skicka det ni vill säga till vår mail - [email protected]

Nu till det som skulle tas upp i detta inlägg. TRG är överallt, vi går inte miste om någonting. Nu var det såhär att vi lyckades se att någon hade länkat till vår blogg och skrivit massa skit om oss!

Nu är det så att vi har lovat att inte hänga ut någon så inget namn kommer att lämnas ut, men DU ska veta att du inte är hemlig ;) Vi vet..! Och P.S tack för länkningen - du gör det bara bättre för oss - fler läsare! Det är såna som du som gör det EXTRA kul att blogga!

Vi är absolut inga no-lifers, utan denna blogg är för skojs skull. Vi snackar inte skit om nån eftersom vi inte hänger ut någon. Det är bara kul att skriva av sig att grannen hade sex osv, det skulle lika gärna kunna vara lögn men detta är som vilken blogg som helst. Så mitt förslag till dig är att du kan sluta titta in på bloggen om den nu är så tråkig? Sluta lägga ner tid på att länka oss (fast gör det ändå, cause we love you!). Du verkar vara en bitterfitta... Dig vill jag inte lära känna eller stöta på här på Gripen! Och akta dig på kvällarna.., jag kanske hoppar på dig bakifrån och skrämmer dig;) Puss på dig söta lilla flicka!

Snart äre vååååår!

Kan ni fatta det?! Snart är det sol, middag på balkongen framför solnedgången, grilla på gräsmattan, "plugga" ute i gräset och det bästa av allt är att man kan hitta på saker men alla gripen folks!

Tog några bilder för att visa att våren snart är här!


Snön har bildat en liten sjö, men där ska vi hitta på massor skoj om ett par månader (det är inte så långt som det låter!).


Det nya kontoret... ni har väl inte glömt att det flyttade för typ en vecka sen eller så?
BTW, någon mer som kollar varje dag om taket rasat? det bildas sjukt mycket snö och vatten där uppe... undrar exakt hur fuktskadat det är där inne.


Sjukt vacker utsikt, blir nästan lite tårögd. Ni med? Stackars Wall-E, hang in there buddy!

Godnatt kära grannar, nu ska jag super decka!
/TRG

RSS 2.0