Uteliggaren...

Nyinflyttade Kristofer undrade om uteliggare, vad är det för snubbe? är han våldsam?

Nej han är nog inte våldsam, ingen av oss har hört nåt sånt... och faktum är att knappt någon vet vem det faktiskt är. Eftersom ingen riktigt sett honom, men dom flesta sett hans ägodelar, kännt hans stank eller hans skit, vet vi att han finns. Troligtvis ser han ut som både dig och mig och smälter därför in ganska bra.

Det ryktas att han har spridit med sig vägglöss till soffan i gemensamma utrymmet. Han hänger alltså I huset utan att vi märker det...

Creapy? yes...

Någon som vet vem uteliggaren är kanske? kom med info tack!

ha en bra dag!
/TRG

Enough is enough!

Nej, nu räcker det!

Att bloggen gjorde uppehåll berodde på flera saker... Bland annat verkade saker och ting gå bättre och vi på TRG kände att det var dags att ge nya hyresvärden en ärlig chans att bygga upp något riktigt bra.

En kort stund verkade saker och ting gå riktigt bra, många åtgärder skedde. Ett år senare är det inte mycket!


Största problemet just nu är bajs och vägglöss.


Ta en promenad i källaren. Vartannat "rum" kommer du bemötas av stanken av "gamling". Ni vet otvättad, kissad på sig lukt. Sätt dig i soffan i gemensamma utrymmen så får du nya vänner, vägglöss som följer med dig hem och kommer förpesta din vardag i form av sömnlöshet, utslag och ingen kommer vilja komma dig nära... eller på tal om nära, komma hem till dig. 

Detta beror på uteliggaren som sedan några år bor i källaren, gamla tvättstugan och gemensamma utrymmena. 

Vägglöss har funnits i huset och spridit sig i över ett år. Första fallet uppmärksammades i september (tror jag) förra året. Detta finns dokumenterad längre bak i bloggen om ni vill kolla! 

Eftersom hyresvärden tar veckor på sig efter tjat om sanering från olika (många) hyresgäster har dessa vägglöss hunnit sprida sig. Var uppmärksamma kära grannar, om ni hittar löss så piska på dom i kontoret.

Vi vill ha förändring eller så kommer vi fortsätta att skriva om den nakna sanningen, tipsa och sprida det sanna ryktet! Betalar man över 4000 i hyra så vill man bo som en människa på 2000-talet, inte en grottmänniska med ohyra!!!!

Bloggen kommer att hållas aktiv igen, vill någon kontakta oss gör det på [email protected]
Vi kommer läsa mail, bearbeta och skriva dagligen så länge det behövs! självklart med undantag ibland...

Peace n Loooove
/ TRG

RSS 2.0